VI GØR DET NEMT

Kompetent bygherre- og totalrådgivning

Vi har gjort det nemt for kunden. Vores p-huse har det til fælles, at de er effektive at opføre; med en betonbase forleden og en let og transparent stålkonstruktion foroven.

Byggesystemet er industrialiseret, så der opnås en kort byggetid og dermed en hurtigere tilbagebetalingstid på kundens investering – og parkeringsarealet kan optimeres med et ekstra split-level, der sikrer endnu flere parkeringspladser.

P-husene er ikke blot fleksible at opføre og udvide, de er også lysere i forhold til traditionelle de beton p-huse. Og vi kan skræddersy facadeløsninger lige fra perforerede aluminiumsplader til organiske facader, som kan beplantes.

Da vi er et søsterselskab under entreprenørfirmaet CG Jensen, har vi adgang til en af Danmarks største egenproduktioner. Det betyder, at vi opfører p-husene i samarbejde med CG Jensens Betondivisioner samt udvalgte samarbejdspartnere – og at det er CG Jensens Byggeridivisioner, der står for byggestyringen.

Vores overordnede filosofi er at skabe mere plads til mennesker og byliv ved en effektiv udnyttelse af pladsen i parkeringsanlæggene – således frigives der rum til byens borgere samt skabes plads til et grønnere miljø.

Totalleverandør og rådgiver

P-Plan repræsenterer Europas vigtigste spillere på markedet inden for løsning af parkeringsanlæg. Vores lange samarbejde med leverandørerne og et indgående kendskab til deres produkter sikrer vores kunder den bedst mulige løsning til deres parkeringsprojekt.

Vores kompetencer inden for rådgivning, planlægning, udvikling og design af parkeringsprojekter, gør os til det naturlige valg, når der søges en samarbejdspartner til et parkeringsprojekt.

Om det er bolig-, erhvervs-, shopping-, lufthavns- eller offentlig parkering, der søges en løsning til, så er P-Plan altid parat med innovative løsninger og professionel rådgivning.